Så har vi då kommit hem från en vecka i vårt paradis! Det är alltid för tidigt att åka hem till Sverige igen! Nerja är ju hemma så det känns inte som att man åker hem till Sverige, man åker ju hem till Nerja! Det är helt underbart med två hem! <3

Man har aldrig tråkigt i Nerja! Där är ju nästan alltid sol – 320 soldagar per år! 😀 Helt fantastiskt! Men vi fick faktiskt uppleva ett par halva dagar med regn också den här gången. Då kan man med gott samvete strosa runt bland de trevliga butikerna på de otroligt mysiga små gatorna, äta en god lunch på en av de 300! restaurangerna eller tapas på en trevlig bar, eller varför inte en god glass med utsikt över Europabalkongen! Jag har hittat min favoritbutik med damkläder där jag numera inhandlar det mesta av min garderob! Förlåt Sverige, men Spaniens stil passar mig så bra! Där har de kläder i min smak!

Jag slank också in på ett av gymmen, Timesport, som ligger mellan centrum av stan och vår urbanisation för att kolla läget. Jättefint med flera olika träningspass varje dag förutom själva gymmet! Allt från yoga, pilates och zumba till body pump och spinning! Dit ska jag gå och träna nästa gång vi är där! 😀

Provade också ashtanga yoga för första gången! Vi hade ett par prisvärda privatlektioner för Krista från Ashtanga Yoga Nerja. En lektion inomhus och en utomhus på Burriana beach. Så roligt, både stärkande träning – nyttigt för kroppen och fokusering och avslappning – nyttigt för knoppen! Kan verkligen rekommenderas! Hon kör gruppklasser också!

Och självklart fick vi sol också! Att ligga på stranden och ta en liten siesta till vågornas mjuka rullande ljud är magi för mig! Älskar havet! <3 Och att ligga i en solsäng på terrassen och bara njuta av livet eller läsa en god bok är en lisa för själen. För att inte tala om att sjunka ner i det 37 gradiga vattnet i SPA-badet under palmen när solen gått ner! Total avkoppling! <3 LÄNGTAR tills vi kommer ner igen till vårt paradis!